Cursuri

Metode de interpretare a viselor

Cursul este format din 6 lectii care prezinta comparat diferite metode de interpretare, incepind cu lumea primitiva, Vechiul Testament, Artemidor si Macrobius, pina la psihanaliza moderna, adica, Sigmund Freud si Carl Jung (vezi sumarul mai jos).

Dupa cite stiu este singurul curs de acest gen de la noi si din lume, desfasurat in intregime online. De asemenea, este de remarcat faptul ca lectiile sint insotite de exemple de interpretare accesibile oricui.

Lectiile sint redactate in format email si, deci, expediate prin email pe adresa cursantului. Exista si asistenta online, tot prin email, pe toata durata cursului, asa ca poti discuta in particular despre problemele care te intereseaza (asistenta este asigurata pe toata durata cursului).

Iata si titlurile lectiilor:

1. Visele si semnificatia lor in lumea primitiva
2.  Interpretarea viselor in Vechiul Testament
3. Visele si interpretarea lor la Artemidor
4. Clasificarea viselor la Macrobius
5. Abordarea psihanalitica: Sigmund Freud
6. Carl Jung si teoria viselor arhetipale

Poti incepe cursul chiar si acum – el se desfasoara si pe perioada vacantelor sau in zilele libere, de sarbatori etc.

Frecventa lectiilor este de una la doua zile, deci totul dureaza cam 12 zile in total.

Cost: 35 lei

Inscrierea se face simplu: achita taxa de inscriere si esti inscris/a automat la curs. Pentru achitare da click pe butonul Servicii online din susul acestei pagini, in bara de meniu.  Ajuns/a acolo apasa butonul Plateste online.

Este important de stiut ca acest curs este realizat de Asociatia româna pentru promovarea psihanalizei. El se adreseaza incepatorilor si este foarte util tuturor celor care lucreaza in sau au de-a face tangential macar cu domeniul fascinant al viselor.

Ana Styla, ianuarie 2015

Comentarii inchise.